Kvinde stak ekskæreste i hjertet på vej hjem fra job

En 26-årig mand havde lige fået fri fra arbejde på Holmegaard Glasværk i Fensmark nær Næstved, da hans ekskæreste overfaldt ham og stak ham i hjertet med en kniv klokken 22.30 2. december sidste år.

Den 27-årige ekskæreste er tirsdag kendt skyldig i drabet ved Retten i Næstved, selvom hun under sagen har erklæret sig uskyldig, da kniven i hjertet på den 26-årige mand var er uheld.

Den 27-årige kvinde sad i den dræbtes bil med en kniv og en veninde, da han kom ud på parkeringspladsen. Kvinden har forklaret i retten, at de tidligere elskende var stødt sammen, da han var på vej ned mod hende, og hun var på vej op af førersædet.

Før episoden skrev den 27-årige kvinde en sms til en veninde: "Måske dræber jeg ham - hvem ved?".

Da betjentene nåede frem, fandt de den 26-årige mand, som var blevet stukket i hjerteregionen. Ved ankomsten til sygehuset blev han erklæret død.

Sammen med en veninde blev den 26-årige kvinde anholdt. Da hun efterfølgende blev fremstillet i grundlovsforhør, indrømmede hun at have ført kniven, oplyste efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi, dengang til Ritzau.

- Kvinden erkendte allerede inden grundlovsforhøret at have ført kniven, men hun nægter sig skyldig i drab, sagde Søren Ravn-Nielsen.

Et muligt motiv kan være ulykkelig kærlighed. Den 26-årige mand havde kun få dage inden drabet sagt, at han forlod hende. Bruddet skulle have knust kvinden.

Hendes 24-årige veninde blev dengang sigtet for medvirken til drab. Hun er dog ikke en del af anklageskriftet.

Retten i Næstved tager senere tirsdag stilling til kvindens straf.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip