Kvinde tog fri fra sit ægteskab i et år for at dyrke sex med andre mænd

De fleste nøjes med en solferie eller et besøg hos en familierådgiver, når det står sløjt til med kærligheden i hverdagen, og parforholdet trænger til et løft.

Robin Rinaldi på 44 år fra San Francisco i USA valgte at gå en lidt mere ekstrem vej, da hendes ægteskab gennem 18 år begyndte at halte, skriver The Independent

Da hendes mand valgte at blive steriliseret, mens hun selv havde et glødende ønske om at blive mor, tog hun en drastisk beslutning om at tjekke ud af sit ægteskab i 12 måneder for at forfølge sine lyster og udfolde sig seksuelt.

Rinaldi besluttede, at hun ville gå i seng med forskellige mænd i løbet af ugen og vende hjem til sin mand Scott i weekenderne, som også havde lov til at have sex med andre kvinder.

Sammen blev de enige om tre regler: Der skulle altid bruges kondom, de måtte ikke have sex med venner, og ingen af dem måtte ikke ses med den samme person mere end tre gange.

Formålet med projektet var ifølge Rinaldi at frigøre sig og tage på en rejse mod større seksuel indsigt. Hun fandt sine partnere på internettet og endte med at have sex med i alt 12 mænd i løbet af eksperimentet.

Hendes ægteskab med Scott overlevede ikke projektet, men hun siger, hun har opnået en bedre forståelse af sig selv og sin seksualitet. Hele eksperimentet er beskrevet i Robin Rinaldis bog 'The Wild Oats Project'.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip