Kvinde vinder konkurrencer for 100.000 kroner om året

Holly Smith har fundet sin egen indbringende måde at forsøde tilværelsen på. Den 28-årige kvinde fra Norfolk i det østlige England forstår at støvsuge nettet for konkurrencer. Det skriver Daily Star

Det har vist sig at være en god forretning for Holly, der er bundet til sit hjem, fordi hun lider af en sjælden mavesygdom og en tumor i hendes ben. På daglig basis deltager den engelske kvinde i mellem 100 og 800 konkurrencer.  

Læs også: Video: Rapstjerne poserer foran kamera - lige indtil han laver en kæmpe brøler

Og de vidt forskellige præmier - såsom pizzaer, bøger, film, legetøj og gavekort - vurderer Holly Smith løb op i næsten 100.000 kroner om året. 

Med sin store erfaring og succes med onlinekonkurrencer har den konkurrenceafhængige, 28-årige Holly lavet en blog, hvor hun deler tips ud til andre, der gerne vil spare penge.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg har klaret mig virkelig godt i konkurrencerne. Jeg begyndte på dem, da jeg var 21 år, og for nylig begyndte jeg også på kuponer, forklarer Holly Smith, som er på fornavn med sit postbud, fordi han kommer med gevinster til hende stort set hver dag.

Ideen med at deltage i onlinekonkurrencer kom, da hun fik en hund og ville prøve at vinde udstyr til hunden. Og siden har Holly ikke været til at stoppe.
 

 

Dagens Gossip