Kvindelig Spiderman kritiseres for sexet numse

En ny tegneserie med Spiderwoman som hovedpersonen er kommet under massiv kritik, før det overhovedet er kommet på hylderne.

Forsidebilledet til det første hæfte i serien er nemlig blevet tegnet af kunsteren Milo Manara, som hovedsageligt er kendt for sin erotiske kunst.

LÆS OGSÅ: Video: Her konkurrerer de i til VM i luftsex

Og det fremgår tydeligt på afbildningen af den i forvejen sexede Spiderwoman, at den 68-årige kunstner er vant til at tænke i erotik, når han maler og tegner.

Forsiden til den kommende series kickstarts-hæfte blev offentliggjort for et par uger siden, og dens medfart har været hård.

Tegningen viser Jessica Drew i rollen som Spiderwoman, på alle fire i et rødt, kropsnært outfit.

LÆS OGSÅ: Ups: Her er vores største sex-bommerter

Motivet kritiseres nu for den “åbenlyst seksualiserede" posering, og for at være “et godt eksempel på, hvorfor folk bliver ved med at tro, at superhelte-tegneserier kun er til liderlige, gamle mænd”.

- Hun ser ud, som om, hun kun har bodypaint på, og det er ikke i orden i en industri, der stadig er i gang med at opdage, at kvinder eksisterer og måske også læser tegneserier, og måske ikke har lyst til at væmmes, når de gør det”, lyder en af de kritiske kommentarer på den lyligt offentliggjorte forside.

Hvad siger du? Er denne tegning af Superwoman for sexet?

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip