Kvinder gør denne ene ting langt oftere end mænd under sex

K P

424 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Mænd og kvinder har det med at reagere vidt forskelligt på lagengymnastik med deres partner, viser et nyt studie ifølge mediet Mirror

Hele 88 procent af kvinderne i et nyt studie afslører således, at de er væsentligt mere højlydte end deres partner, når de har sex. 64 procent af mændene giver kvinderne ret i, at de stønner, skriger og altså bare er mere højlydte, end manden er det under et samlejet.

Hvorfor kvinderne udtrykker sig mere højlydt, viser studiet ikke noget om, men eksperter har tidligere foreslået, at stønneriet evolutionært set er med til at fremskynde en orgasme og dermed sikre befrugtning i højere grad. 

Der er da tilsyneladende heller ikke nogen grund til at ændre på vanen, da 71 procent af mændene kan lide lydene.

Hvis noget skal ændres, er det måske blandt mændene – 62 procent af kvinderne fortæller i undersøgelsen, at de nyder, når deres partner udtrykker tilfredshed ved hjælp af lyd.

Det kan være dårligt nyt for nabofreden, men altså godt nyt for parforholdet, hvis manden så at sige tager bladet for munden. 

Undersøgelsen er foretaget blandt 1.000 briter via en meningsmåling blandt brugerne på datingsitet IllicitEncounters.com. 
 

Læs også: 7 måder at gøre din mand blød i knæene – og hård andre steder

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: