Kvinder i god form har bedre sex

Hvis du sjældent får en orgasme, eller hvis du har svært ved at koncentrere dig, så kan en ekstra ugentlig træningsdag måske hjælpe dig til bedre lagengymnastik. Det skriver Womenshealthmag.com.

Her er fem grunde til, at kvinder, der er i god træningsform, menes at have bedre sex:

Ny skræmmende trend. Se mere på Femina.dk

Større koncentrationsevne

Når du dyrker motion, så skærper du din krops og hjernes evne til at arbejde sammen. Det vil sige, at du lettere kan koncentrere dig om det, der sker i din krop, så dine tanker ikke leder dig andre steder hen. Samtidig vil du, mens du dyrker motion få styr på dine myldertanker, så de ikke generer dig senere på dagen. Det forklarer Lori Brotto, leder af Sexual Health Laboratory ved University of British Columbia.

Lettere ved at få orgasme

I en undersøgelse fra University of Texas at Austin påviste forskerne, at kvinder der trænede regelmæssigt havde lettere ved at blive ophidsede og nå en orgasme. Det skyldes, at blodet flyder lettere i kroppen, og det betyder, at det også hurtigere kommer ned til de intime områder, hvilket påvirker evnen til at føle ophidselse.

Få den store orgasmeguide på Femina.dk

Har flere kønshormoner

Kvinder, der dyrker styrketræning ofte, vil have mere testosteron i kroppen, hvilket har en stor indflydelse på sexlysten. Det kræver dog, at du styrketræner tre gange om ugen.  Det forklarer Kim Chronister, der er psykolog på baggrund af en undersøgelse.

De føler sig mere sexede

Det er ikke størrelsen på figuren, der er afgørende for, hvor sexede vi føler os. Men motion kan derimod have en positiv effekt på os. Det viste en undersøgelse, som bl.a. Tina M. Penhollow, adjunkt ved Florida Atlantic University, har stået bag.

Kvinder der dyrker regelmæssig motion har det simpelthen bedre med deres kroppe, og det har en afgørende betydning for, hvor gode vi er til at nyde sex.

Er mere følsomme

Lori Brotto fra University of British Columbia forklarer, at hvis du ofte dyrker motion, så vil du også øge din følsomhed i de intime områder af kroppen. Det betyder, at du bliver langt mere sensitiv over for selv let berøring, så der ikke skal arbejdes helt så hårdt for, at du kommer i den rette stemning.

Af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip