Kvist efter 2-2 mod Italien: Det var en mavepuster

Skrevet af admin

|

12/10/2013

Dagens topnyheder

Landsholdet har minimale chancer for at indløse en VM-billet til Brasilien næste år, efter at holdet spillede uafgjort med 2-2 mod Italien i Parken.

Og det ærgrer en skuffet William Kvist.

- Det er noget af en mavepuster. Jeg kunne næsten ikke trække vejret derinde efterfølgende. Jeg tror, at både jeg og stadion tænkte: "Det er løgn", siger han.

Han havde håbet på, at kampen mod Italien kunne blive en af de helt store for Danmark, men han erkender, at VM-eventyret er ovre for Danmark.

- Det er færdigt. Det er slut.

- For tre timer siden tænkte jeg, at det kunne være et comeback og noget skelsættende for landsholdet. Det er jeg ærgerlig over, at vi ikke får med.

- På baggrund af denne præstation synes jeg i det mindste, at vi fortjente at vinde denne kamp. Det er jeg lidt træt af, lyder det fra midtbanespilleren.

Danmark kom i første halvleg bagud mod det italienske hold, der allerede er sikret en plads i Brasilien næste år.

Med et hovedstød fra Nicklas Bendtner i første halvleg og senere igen i anden halvleg bragte Danmark sig dog foran 2-1, før italienerne i overtiden slukkede det danske VM-håb med en udligning.

Kampen kan dog alligevel bruges til noget, vurderer Kvist.

- Vi kom bagud 1-0 og trykkede speederen i bund. Vi spillede med stort mod og samtidig med balance.

- Vi scorede to mål mod Italien, og det er ret svært. Der synes jeg, at vi viste det vi kan og vores potentiale. Vi visete et landshold med stort hjerte, siger han.

/ritzau/