Kvist om trænerfyring: Det kan være godt og skidt

Landsholdets midtbanegeneral William Kvist vender på onsdag tilbage til en uvis fremtid i Wigan.

Når han rejser hjem efter landskampen mod Rumænien, ved han ikke, hvem der er træner i klubben, der tidligere på ugen fyrede Uwe Rösler efter en skidt sæsonstart.

- Jeg forstår åbenbart at vælge klubber, hvor der er lidt tumult.

- Jeg nåede i foråret at være i Fulham i tre-fire uger, før træneren blev fyret, og nu sker det igen efter otte uger i Wigan, siger William Kvist.

- Det er fodboldverdenen i en nøddeskal. Det er selvfølgelig ikke sjovt, og jeg vil da helst have, at den træner, der henter mig til klubben, også fortsætter.

- Det er klart, at når der sker store ændringer i klubben, så vil man måske gerne være lidt tættere på, men jeg elsker også at være på landsholdet, så jeg er glad for at være her, siger han.

Selv om Uwe Rösler var den, der hentede William Kvist i sommer i Stuttgart, så hører det også med til historien, at danskeren de seneste uger har taget plads på bænken.

Derfor kan fyringen af Rössler måske udløse mere spilletid til danskeren.

- Hvis du spørger mig, om det er positivt eller negativt, så ved jeg det ikke. Jeg aner ikke, hvem der bliver min træner.

- Jeg håber, at det bliver positivt. Først og fremmest er det mit håb, at vi kommer til at spille bedre sammen som hold. Jeg er taget derover for at toppræstere, og det er svært på et hold, der ikke fungerer, siger Kvist.

Wigan havde som målsætning at kæmpe med om oprykning til Premier League, men klubben ligger i øjeblikket tredjesidst i den næstbedste engelske fodboldrække.

Klubben har endnu ikke annonceret en afløser for Uwe Rösler.

Landsholdet runder på tirsdag året af med en venskabskamp i Bukarest mod Rumænien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip