Lady Gaga vil have alle billeder photoshoppet

Det er efterhånden ret velkendt, at kendisser har visse nykker og krav, der skal opfyldes, før de bliver set med et smil på læben. Og Lady Gaga er ingen undtagelse.

’Born This Way’-sangerinden har nemlig et helt specifikt krav, som alle fotografer, der kommer i nærheden af hende, skal overholde: Hun vil have en grundig tur i Photoshop, inden billeder af hende må offentliggøres!

Lady Gaga nøgen i ny video. Læs mere på kigind.com

For nylig deltog Lady Gaga ved et event, og her tvang hun alle tilstedeværende fotografer til at love, at de ikke ville offentliggøre ét eneste billede af hende, før hun havde givet grønt lys.

De fleste mennesker har nok et par ting, de forsøger at skjule, mens de hellere end gerne fremhæver andre. Og sådan er det også med Gaga. Fotograferne ved eventet blev nemlig bedt om at ’udglatte hendes kæbelinje og gøre hendes arme tyndere’ og at ’udglatte hendes ben og gøre dem tyndere’. Det skriver New York Post.

Og selvfølgelig er det langt fra alle, der er begejstrede for de krav!

- De klager allesammen over, at hun er en kontrolfreak, fortæller en af arrangørerne bag eventet.

Lady Gaga vil ikke sammenlignes med sine Hollywood-kollegaer –se hvem det gik ud over på kigind.com

Til gengæld findes der også fotografer, der accepterer Gagas krav, simpelthen fordi det er for fedt at arbejde sammen med sang-kamæleonen.

Sådan ser i hvert fald fotograf Kevin Mazur på det. Han fotograferede for nylig Gaga helt eksklusivt, da hun optrådte på Roseland Ballroom i New York, og han indrømmer gerne, at han retoucherede hendes billeder, og at Gagas team fik det sidste ord. Det ser han dog intet problem i.

- Det er som med en hvilken som helst anden kunstner, jeg arbejder med, og det er meget minimalt, for vi vil gerne have, at billederne bliver vist lige med det samme, siger han.

Mazur er i det hele taget ret stor fan af Gaga.

- Hun leverer over for paparazzierne som ingen andre gør. Lady Gaga gør alt, hvad hun kan for at give paparazzierne noget hver dag i form af alle sine skiftende outfits.

Af Rikke Lyskjær-Rudbæk, KIG IND/NewsDesk  Aller Media.

 

Dagens Gossip