Læge: Michael Schumacher gør fortsat fremskridt

Halvanden måned efter at Michael Schumacher blev flyttet fra hospitalet og til sit hjem ovenpå en skiulykke i december, peger pilen fortsat i den rigtige retning for den syvdobbelte verdensmester i Formel 1.

En af lægerne, der står for behandlingen af tyskeren, Jean-Francois Payen ser stadig fremgang.

- Jeg har registreret enkelte fremskridt, men vi er nødt til at give ham tid.

- Det er på samme måde som med andre patienter. Vi snakker om et tidsrum på et til tre år, siger Payen til RTL Radio.

Michael Schumacher, der lå i kunstigt koma i et halvt år, blev i september overflyttet til sit hjem i schweiziske Gland, hvor han fortsætter behandlingen og bliver fulgt tæt af blandt andre Jean-Francois Payen.

- Det handler om at se, hvordan han udvikler sig og derefter fortælle hans kone og barn, hvilke ændringer jeg ser.

- Han har gode forudsætninger. Hans kone giver ham strålende muligheder og har lagt alt til rette for, at han skal gøre yderligere fremskridt, siger Jean-Francois Payen.

Michael Schumacher forulykkede på ski 29. december 2013 i franske Meribel og slog hovedet voldsomt efter mødet med en sten. Herefter blev han lagt i kunstigt koma, hvor han lå i 189 dage.

Schumacher gennemgik to operationer, inden han blev lagt i kunstigt koma. Lægerne begyndte i slutningen af januar langsomt at vække tyskeren.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip