Lægerne kaldte det ørebetændelse - men en google-søgning viste, at det var langt mere alvorligt

Den fire-årige Alia-Grace Birch er i disse dage i gang med en voldsom kemo- og strålebehandling, der skal slå hendes aggresive form for leukæmi ned.

Diagnosen fik hun i juli takket være hendes mors stædighed. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Døende fars sidste ønske: Red min datter fra kræft

Michelle Birch troede nemlig ikke fmailiens læge, da han mente, at ørebetændelse var årsagen til, at den lille pige blev ved med at falde i søvn og havde smerter i øret. Hun googlede derfor symptomerne og fandt ud af, at de kunne være tegn på kræft.

- Da hun faldt i søvn i børnehaven igen, vidste jeg, at jeg måtte tage hende til hospitalet - men du forventer stadig ikke, at dit barn har kræft, siger Michelle Birch til Daily Mail.

Hun siger, at Alia tackler sin sygdom flot. Da hun begyndte at tabe håret som følge af behandlingen, sagde hun blot, at det nok skulle vokse ud igen. Alligevel barberede Michelle Birch sig skaldet, for at Alia-Grace ikke skulle føle sig anderledes.

Læs også: Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Alia har fået lov til at komme hjem fra hospitalet, men skal stadig have medicin dagligt, og en gang i ugen skal hun have en lumbalpunktur, hvor en nål føres ind i hendes rygsøjle.

Hvis det ikke havde været for Alia, og hvordan hun har håndteret det, ville vi alle have været knuste. At se hvor stærk hun er, trods alt hun må gå igennem, og hun smiler stadig. Hun gør os stærke, siger mormor Joanne Horton-Birch.

 

Dagens Gossip