Lærerinde gav 15-årig blowjob i klasseværelset

24-årige Meredith Powell har været ansat som matematiklærer på Lincoln High School i byen Tacoma i Washington i et års tid, men er nu sendt på orlov, efter hun blev anholdt i fredags.

Hun skulle i løbet af januar have plejet lidt for nær omgang med tre af sine mindreårige elever. Det skriver Huffington Post.

Hun skulle have haft sex med to 15-årige drenge - den ene fik et blowjob i et klasseværelse, mens resten af skolens ansatte var til møde. Hun har desuden sendt frække Snapchat-fotos og sms-beskeder til de to drenge samt en 17-årig dreng.

Læs også: Se video: Her konfronterer kvinde læreren der misbrugte hende

Den hede korrespondance blev dog opdaget af den 17-åriges kæreste, hvilket fik Meredith Powell til at sende pigen en sms, hvor hun undskyldte sin "promiskuøse og uprofessionelle" adfærd. Det var dog ikke nok til at forhindre pigen i at melde sagen til politiet.

Fordi drengene er mindreårige, udløser det i USA automatisk en sigtelse for voldtægt.

Meredith Pwell var dog en særdeles populær lærerinde, og elever fra Lincoln High School har startet en støtteside for hende på Facebook. Her lyder det blandt andet, at drengene i forvejen var seksuelt aktive, og at alle begår fejl. Et par kritiske røster har dog meldt sig, men bliver mødt af stor modstand.

Læs også: Forbudte forhold: Disse lærerinder var lidt for glade for eleverne

- Hun er også stadig meget ung. Og nej, jeg mener ikke, at voksne skal have lov til at "kneppe" børn. Men tænk over det. Er de virkelig børn? lyder forsvaret i en debattråd på siden.

Meredith Powell har indrømmet forholdene, men nægter sig alligevel skyldig. Hun er blevet løsladt og skal igen for retten 24. april.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip