Lærerinde opdagede, at hendes elev var blevet voldtaget af en anden lærer på mest hårrejsende vis

- Jeg blev voldtaget tre gange på min gamle skole. Det skete hver gang på mandage i frokostpausen og i geografilokalet.

Sådan lyder en ung piges ord om en lærer, hun anklager for at have voldtaget hende på pigens gamle skole, ifølge mediet Metro

Ifølge pigens udsagn foregik den første voldtægt tilbage i 2013, hvor læreren kaldte hende ind til sig, da han tilfæældigvis stødte ind i hende på gangen.

- Vi gik ind i klasseværelset, og så skete det lige pludseligt. Det gik meget stærkt. Han voldog mig. Han skubbede mig ned på gulvet ved at holde fast i mine arme og skuldre. Han trådte helt tæt ind til mig. Jeg frøs bare. Jeg var så bange. Jeg vidste ikke helt, hvad der skete. Det stoppede bare, og så rejste han sig op og sagde ikke noget, lyder det videre fra pigen.

Overfaldene gentog sig to gange yderligere, hvor pigen fulgte med ham ind i klasseværelset, fordi hun begge gange troede, at han ville tale med hende om problemer, hun oplevede i skolen, ifølge anklagen, som den 37-årige lærer dog afviser.

Ifølge hans forklaring, tog han medicin mod angst og kunne derfor ikke få erektion i den pågældende periode.

Læs også: Kvinde blev voldtaget og forsøgt kvalt på sin ferie: Rejsebureauets tibød hende en manicure som kompensation

Overfaldene skal have fundet sted på privatskolen “North London pigeskole” i Storbritannien.

Det blev opdaget af en lærer på den nye skole, som pigen efterfølgende flyttede til. Her fik lærestaben mistanke, fordi pigen gentagne gange fik angstanfald og opførte sig "forkert".  

 Til sidst selv bad pigen, der er under 16 år, om at tale med en lærerinde. Hun kunne dog ikke få sig selv til at fortælle om sin oplevelse, og lærerinden bad hende derfor til sidst om at skrive det ned:

- Jeg blev voldtaget, lød den uhyggelige sætning kort fra pigen, hvilket fik sagen til at rulle.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip