Læserbrev: Ulstrup med nye muligheder

Læserbrev af Anders G. Christensen, Gruppeformand og borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov Kommune.

Der er et ordsprog, der siger, at når en dør lukker sig, så åbner der sig nogle andre. Det er lidt situationen i Ulstrup, efter at Expedit har meddelt, at de stopper deres produktion i bygningerne på Østergade. Der er selvfølgelig ærgerligt, at Ulstrup mister en række arbejdspladser. Det er dog glædeligt, at arbejdspladserne bibeholdes i Favrskov kommune.

Når produktionen stopper, vil der være et areal på 35.773 m2 centralt i Ulstrup by. Det giver en række muligheder for at tilføre Ulstrup nye muligheder. Derfor har vi i Venstre foreslået, at byrådet afsætter 200.000 kroner til at lave en udviklingsplan for området.

I vores optik kunne der dels laves en række almennyttige boliger op mod et af de eksisterende områder enten Fermparken eller Mejerigården. Der kunne også laves et område med parcelhuse. Det er også kendt, at der er interesse fra detailhandelskæder, der ønsker at etablere en dagligvare forretning i Ulstrup. Det kunne også indpasses i området.

For at få mulighed for at arbejde med de idéer, der er for området, er det vigtig, at der er nogle ressourcer til at arbejde med disse idéer, som kan blive til en udviklingsplan for området. Det er også vigtigt, at der i idé processen er dialog med borgerne i Ulstrup og dem som interesserer sig for udviklingen af Ulstrup.

I Venstre håber vi, at vores forslag kan være med til fortsætte en god og positiv udvikling i Ulstrup, og dermed til gavn for Favrskov kommune.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip