Læserbrev: Undren over dårlig løsning til Kolding Politistation

Læserbrev af Martin Peyrath, byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Kolding, Tvedvej 127 6000 Kolding.

Hvorfor vælger Teknik- og Boligudvalget alligevel den absolut dårligeste løsning med en flex-taxa ordning til den nye politistation. Så vidt jeg husker var de fleste for, at politistationen blev betjent med en rigtig bybus.

Er man i Kolding Kommune så ydmyge overfor Sydtrafik, at man ikke kan eller vil finde en anstændig løsning, eller er det ved at være mere reglen end undtagelsen, at man altid finder den næstdårliste løsning på kommunens opgaver. Kolding vil gerne vise sig som en moderne by, med orden i sagerne. Det koster måske lidt penge eller i det mindste noget initiativ – så vis man kan og vil.

At politiet har valgt en placering af den lokale politistation langt ude på landet er i forvejen problematisk. En politistation skal ligge i midtbyen, hvor kunderne er, men at Kolding Kommune ikke kan sørge for en anstændig kollektiv trafikbetjening, føler jeg er direkte problematisk for retssikkerheden i byen.

En tak skal lyde til Bjarne Juul Møller for at fastholde sit synspunkt, men det lader til at flertallet i Teknik- og Boligudvalget har glemt at lytte til byens borgere.

Vi modtager også gerne dit læserbrev. Skriv kort og præcist, og husk dit fulde navn og adresse. Vedhæft gerne et billede. Vi bringer alle de indlæg vi kan nå, men kan ikke garantere at alle bliver optaget på dagens.dk. Send dit læserbrev til [email protected].

 

 

Dagens Gossip