Lampard: Manchester City er en fantastisk mulighed

Chelsea-legenden Frank Lampard tegnede sig for et opsigtsvækkende skifte, da Manchester City annoncerede sin lejeaftale med ham.

Den løber i et halvt år, indtil Lampard skal i aktion for New York City FC i den amerikanske Major League Soccer til marts.

Onsdag tiltrådte Lampard og trænede med Manchester City-truppen.

- At komme til Manchester City er en fantastisk mulighed for mig, så jeg kan træne og spille på det højeste niveau og være sikker på at være i topform til tiden i New York City.

- Det er et nyt kapitel i min karriere, og jeg er meget glad for at få denne oplevelse. Jeg ser frem til at komme i form til at yde et bidrag for City, siger Frank Lampard til Manchester Citys hjemmeside.

Klubbens manager, Manuel Pellegrini, ser aftalen som en perfekt løsning for alle parter.

- Frank er en verdensklasse midtbanespiller, og dette er en mulighed, som fungerer perfekt for alle; spilleren, Manchester City og New York City, siger Pellegrini.

Lampard, der har spillet i 13 sæsoner for Chelsea, kan debutere for City i Premier League i premieren ude mod Newcastle 17. august.

Han har fået trøje nummer 18 hos de lyseblå.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip