Lance Bass skal giftes

Bryllupsklokkerne ringer inden længe for Lance Bass. Han friede i weekenden til sin kæreste Michael Turchin og fik ja.

Den tidligere ’N Sync-stjerne faldt på knæ for sin elskede under et ophold i New Orleans, som parret besøger i den lange Labor Day-weekend, hvor amerikanerne markerer, at sommeren slutter.

Allerede lørdag kom Turchin med en hentydning på Twitter. Den 26-årige skuespillerspire beskrev sig selv som »verdens lykkeligste mand«, og i går bekræftede Bass selv forlovelsen.

Det skete med et foto på Instagram, hvor sangeren peger på sin kærestes nye ring. »Han sagde JA!! Jeg elsker den mand«, lyder billedteksten.

En unavngiven kilde fortæller det amerikanske ugeblad Us Weekly, at Bass og hans udkårne er det perfekte par: »De er så gode sammen og alle glæder sig på deres vegne. Deres venner og begge deres familier er henrykte«, lyder det.

Bass og Turchin har dannet par siden december 2011 og forlovelsen er kulminationen på en periode med lutter glædelige begivenheder. Forrige weekend var sangeren således på scenen sammen med resten af ‘N Sync, da gruppen blev genforenet til MTV Video Music Awards for at fejre Justin Timberlake, som modtog en hæderspris.

Efter en årrække med kvindelige kærester valgte den nu 34-årige popstjerne i 2006 at lægge komediespillet på hylden og stod frem som bøsse.

 

Dagens Gossip