Landsretten udsætter afgørelse i sag om sygehusdrab

Østre Landsret har onsdag valgt at udsætte afgørelsen om, hvorvidt den 29-årige kvinde, som er sigtet for at stå bag flere mistænkelige dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus, skal løslades. Det skriver TV2 Øst på sin hjemmeside.

Den 29-årige kvinde blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør bag dobbelt lukkede døre mandag. Hun kærede på stedet afgørelsen til landsretten.

Byretten valgte at varetægtsfængsle hende frem til 24. marts.

Onsdag eftermiddag klokken 16 tog Østre Landsret hul på sagen, men den har valgt at udskyde beslutningen til 13. marts.

Dommerne ønsker ifølge TV2 Øst, at spørgsmålet om fortsat fængsling skal foregå ved en såkaldt mundtligt fremstilling. Indtil nu har landsretten kun forholdt sig til sagen på skrift.

Da grundlovsforhøret af hensyn til politiets efterforskning blev holdt for dobbelt lukkede døre, er det uvist, hvad sigtelsen mod den 29-årige kvinde mere præcist dækker over.

Ritzau har dog fået oplyst, at sigtelserne mod kvinden drejer sig om manddrab efter straffelovens paragraf 237. Politiet og sygehuset har meldt ud, at sagen begyndte at rulle, efter at sygehuset søndag foretog politianmeldelse i sagen.

Det er endnu uvist, hvor mange dødsfald, der er rejst sigtelse for.

Den 29-årige kvinde skulle angiveligt være en ansat sygeplejerske på sygehuset i Nykøbing Falster, men det har ikke været muligt at få det bekræftet fra officielt hold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip