Lars Hedegaard dropper at stille op til Folketinget

Lars Hedegaard skrinlægger sine planer om at komme i Folketinget. Det er blandt andet arbejdet med en bog om attentatforsøget mod ham, som forhindrer ham i at opstille, oplyser han til Politiko.dk.

- Jeg var nok lidt overmodig, da jeg besluttede mig for at stille op. Jeg kan ikke rende rundt i Vestsjælland og kysse babyer samtidig med, at jeg også skal passe det andet, siger han til Politiko.dk.

Lars Hedegaard har tidligere fortalt, at han ville stille op som løsgænger for at bekæmpe "masseindvandringen" til Danmark.

Det bedste parti til at varetage den dagsorden på Christiansborg er ifølge Hedegaard Dansk Folkeparti. Det får derfor den 72-årige debattørs stemme, selvom DF ifølge Hedegaard er faldet af på den under Kristian Thulesen Dahls ledelse:

- Jeg vil nok stemme på Dansk Folkeparti, selvom jeg synes, de er blevet noget slappe på det seneste.

- Jeg hører ikke ret meget politikudvikling fra det parti, og jeg var skuffet over de udtalelser, som Kristian Thulesen Dahl kom med i forbindelse med terrorangrebet i København, hvor han sagde stort set det samme som de andre partiledere.

- Han kunne godt have sagt, at vi ikke kan blive ved med at importere folk fra lande, som ikke er os venligt stemt. Det er ikke alle, vi tager ind, der vil os det ondt, men det er en vis procentdel, siger Lars Hedegaard til Politiko.dk.

/ritzau/

.

Dagens Gossip