Lars Jacobsen-missil sender Guingamp mod vital udesejr

07/12/2014

Det hører til sjældenhederne, at højrebacken Lars Jacobsen kommer på scoringslisten.

Men da han søndag scorede for sin franske klub Guingamp, skete det med et brag.

I udekampen mod Reims headede en af modstanderens forsvarere bolden væk efter et hjørnespark, men på kanten af feltet endte den hos den erfarne dansker, der hamrede sin helflugter op i nettaget til 1-1.

Udligningen medvirkede til, at bundholdet sikrede sig en vital sejr på 3-2.

Reims, som var uden sin skadede dansker Mads Albæk, kom ellers bedst fra start med Gaetan Charbonniers scoring allerede efter seks minutter.

Men Jacobsen sørgede for, at stillingen var lige ved pausen.

Bare tre minutter efter denne scorede Christophe Mandanne til 2-1 for udeholdet.

Glæden varede indtil midten af halvleg, hvor Prince Oniangue sørgede for ny balance i stillingen.

Men det lykkedes Guingamp at sikre sig alle tre point, da Claudio Beauvue scorede til 3-2 med 10 minutter tilbage.

Dermed er klubben nu tre point over nedrykningsstregen.

I en anden kamp i den franske liga søndag spillede Simon Kjær hele kampen for Lille, der fik 1-1 ude mod Lens.