Lars Jørgensen efter CL-andenplads: Vi bøvlede i dag

En andenplads i gruppe B med 14 point for 10 kampe. Og med de forsvarende Champions League-vindere, Flensburg-Handewitt, bag sig.

Overordnet set er der tilfredshed hos KIF Kolding København, der søndag vandt 34-33 hjemme over svenske Alingsås HK i den sidste kamp i Champions League-gruppespillet.

- Jeg er stolt over, at vi slutter med 14 point i en gruppe med Flensburg-Handewitt, Wisla Plock og FC Barcelona, der er alles favorit til at vinde titlen. Det er mere end godkendt, siger Lars Jørgensen.

KIF Kolding Københavns forsvarsveteran er dog ikke særligt begejstret for sit holds defensive indsats i kampen mod Alingsås, der sluttede med blot to point i gruppe B.

- Vi bøvlede med vores præstation i dag. Efter VM-pausen har vi ikke ramt formen. I dag skulle vi slide for at vinde med et mål over et hold, som vi normalt skulle besejre større, siger Lars Jørgensen.

KIF Kolding havde før kampen mod Alingsås noget uvant tabt to kampe på stribe, ude til FC Barcelona i Champions League og ude til Århus Håndbold i Boxer Herreligaen.

Alingsås var meget tæt på at få et uventet point med hjem fra Kolding, men svenskerne smed bolden væk kort før tid, da holdet kunne have udlignet.

- Deres fløje havde en skyhøj udnyttelsesprocent, og deres kontrafase var et meget stærkt våben for dem.

- Vi vidste, at de primært har deres force i angrebet, da de har lavet mange mål, blandt andre mod FC Barcelona.

- Men eftersom vi normalt har vores force defensivt, så er det ærgerligt, at de scorede 33 mål mod os, siger Lars Jørgensen.

KIF Kolding skal i 1/8-finalerne møde et hold, der er blevet nummer tre i en af de andre grupper.

Det kan blandt andet udløse et møde med Rhein-Neckar Löwen fra Tyskland eller kroatiske Zagreb, men måske også Dunkerque fra Frankrig eller landsmændene fra Aalborg Håndbold.

Aalborg møder søndag aften ungarske Pick Szeged på udebane i nordjydernes sidste kamp i gruppespillet.

- Det kan være, at vi møder et hold fra øverste hylde. Men omvendt tror jeg heller ikke, at nogen af de hold har os som ønskemodstander, når vi stiller i stærkeste formation.

- Sidste år havde vi meget fokus på, hvem vi kunne trække i 1/8-finalerne, og dér blev vi sendt ud med et brag af Metalurg.

- Vi skal holde fokus på os selv, for hvis vi spiller som i dag, så kan vi glemme alt om at komme i kvartfinalerne. Vi har meget at arbejde med, siger Lars Jørgensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip