Lars Jørgensen: Vi skal ramme topformen mod Tvis

KIF Kolding København har fået en forrygende start på slutspillet. Komfortable sejre over både Århus Håndbold og Skjern betyder, at de forsvarende danske mestre fører pulje 1 med maksimumpoint.

Nu venter Team Tvis Holstebro onsdag aften i Gråkjær Arena i Holstebro, og det bliver en vanskelig opgave, selv om KIF-mandskabet har haft overhånden i de seneste indbyrdes opgør.

- Vi kender jo hinanden utrolig godt. Vi har spillet rigtig mange kampe mod hinanden, og det handler tit om, hvem der rammer formen bedst på dagen. De små taktiske justeringer i forsvar og angreb kan også få afgørende betydning.

- Vi har vist godt spil mod Århus og Skjern, så det skal vi fortsætte med, og så tror jeg også på, at vi står med to point, når kampen er slut, siger KIF-profilen Lars Jørgensen til klubbens hjemmeside.

KIF fører gruppen med seks point, mens Team Tvis har tre point. Med en sejr kan KIF dermed øge afstanden markant, og det kan vise sig at have afgørende betydning.

Team Tvis er svækket, fordi Michael Damgaard er skadet og ude af slutspillet, men Jonas Larholm har taget større ansvar på det seneste.

- Tvis kommer med selvtillid og en masse opportunisme i deres spil. De har selvfølgelig været uheldige med Damgaard, som er ude, men så er der andre spillere, som har budt sig til. Blandt andet Larholm har vist, han er godt spillende.

- De er rigtig gode på hjemmebane og virkelig svære at spille imod, så vi skal op i samme gear som mod Skjern, hvis vi skal have point med hjem fra Holstebro, konstaterer Lars Jørgensen.

Kampen mellem Team Tvis og KIF spilles onsdag klokken 19.30.

/ritzau/

.

Dagens Gossip