Lars Søndergaard efter 1-1: Mangel på rutine og godt spil

Et afbudsramt Sønderjyske-hold fik 1-1 i Esbjerg. Nicolaj Madsen, Daniel Jensen og Tommy Bechmann er fortsat skadet hos Sønderjyske, der til dagens kamp også manglede den nybagte far, Johan Absalonsen.

- Vi spillede ikke så godt i dag, og man kunne godt mærke, at vi manglede en del rutinerede spillere. Vi havde problemer med at holde på bolden, der blev smidt alt for meget væk, siger Lars Søndergaard.

- Rent fysisk og løbemæssigt leverede vi en god indsats, men spillet var ikke prangende, siger Sønderjyske-træneren.

Sønderjyske-anfører Niels Lodberg glædede sig over, at holdet stadig kan kalde sig ubesejret.

- Man står dog med en lidt blandet følelse i dag. Første halvleg var ikke god, men vi kæmpede os tilbage med vores fysik og vilje. Vi havde lidt chancer hist og her, og det var forløsende, da bolden gik ind til sidst, siger Niels Lodberg.

I sønderjydernes angreb var der fuld spilletid til Bojan Golubovic, der fik et målt underkendt i første halvleg.

- Der var hånd på. Det er ok, at det blev dømt. Lige nu er vi glade for det ene point, og personligt er jeg overrasket over at spille hele kampen, siger Bojan Golubovic.

Bosnieren så da også meget træt ud til sidst, og han har ikke mange dage til at restituere. Allerede på fredag gælder det udekampen i Silkeborg. Efter to kampe har Sønderjyske to point, men eneste scoring er dagens selvmål.

- Vi har et par nye folk i angrebet, og alle skal lære hinanden at kende, og så skal målene nok også komme fra os, siger Lars Søndergaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip