Lasse Vibe er ny topscorer i svensk fodbold

13/07/2014

Den tidligere Sønderjyske-spiller Lasse Vibe skød sig søndag helt til tops blandt de bedste målskytter i Allsvenskan.

Den hurtige dansker bidrog med to mål, da IFK Göteborg fik reddet 2-2 med hjem fra udekampen i Halmstad.

IFK Göteborg kom bagud med 0-2 i begyndelsen af anden halvleg, men det truende nederlag blev afværget, da Vibe nettede to gange i kampens sidste 20 minutter.

Den 27-årige offensivspiller er nu oppe på ni scoringer efter 14 spillerunder i Sveriges bedste fodboldrække.

Vibe var i 2012/13-sæsonen en stor profil for Sønderjyske i Superligaen, og den flotte sæson endte med et salg til svensk fodbold.

IFK Göteborg indtager sjettepladsen - 10 point efter topholdet, de forsvarende mestre fra Malmö FF.