Lasse Vibe: Jeg forsøgte at skabe virak

Lasse Vibe var med til at vende et truende nederlag til dansk 2-1-sejr i EM-kvalifikationen over Armenien søndag aften.

Mens han i onsdags ikke var helt tilfreds med sin egen præstation i 1-2-nederlaget til Tyrkiet, så var han i anderledes godt humør søndag aften.

- Det var fedt, og det var skønt at komme ind. Jeg forsøgte at give den hele armen. Og jeg synes, at det hjalp, da vi gik over til at spille med to angribere.

- Jeg forsøgte at skabe noget liv og lidt virak, og jeg synes, at jeg fik holdt meget godt fat i bolden. Så det gik fornuftigt, siger Lasse Vibe.

Det stod 0-1, da Lasse Vibe kom på banen, og han var tæt ved at tilspille sig et straffespark to gange, men dommerens fløjte forblev tavs.

- Det, at løbe på banen for sit land, er en speciel følelse. Jeg kan mærke, at det er et kick, man får. Og jeg var helt oppe at ringe. Så det var fedt at være involveret i en masse aktioner, lyder det fra angriberen.

Til daglig spiller Lasse Vibe for IFK Göteborg, og han er topscorer i den bedste svenske fodboldrække med 14 mål efter 22 spillerunder.

Og søndagens indsats på A-landsholdet har givet ham mod på mere i fremtiden.

- Det giver mig en mulighed for at fortsætte med at tro på, at jeg kan være en del af landsholdet.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, at jeg starter inde i resten af kampene i kvalifikationen. Men fortsætter jeg med at gøre det godt til hverdag, så tror jeg ikke, at Morten Olsen er bange for at tage mig med en anden gang, siger Lasse Vibe.

De danske mål blev scoret af Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Kahlenberg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip