Lasse Vibe netter i Göteborg-sejr

08/05/2015

Der var masser af dansk spilletid for IFK Göteborg, da holdet fredag aften spillede sig op på førstepladsen i Allsvenskan med en 2-0-sejr ude over Kalmar FF.

Med både Jakob Ankersen, Søren Rieks og Lasse Vibe i startopstillingen levede Göteborg op til favoritværdigheden, og sidstnævnte sørgede med sin tredje sæsontræffer for målet til 2-0 i anden halvleg.

Sejren var Göteborgs sjette i de første otte kampe, og det sender holdet op på en øjeblikkelig førsteplads med 19 point.

Danskerklubben kan dog blive overhalet af enten Malmø FF eller Elsborg, som søndag mødes i et topopgør. Malmø står på 17 point inden kampen, mens Elfsborg har 16.

Thomas Mikkelsen fik de sidste minutter på banen for Göteborg, der vandt sølv i sidste sæson, mens Malmø løb med guldet.