Lasse Vibe scorer igen for Brentford

19/09/2015

Landsholdsspilleren Lasse Vibe ser ud til at have fundet sig godt til rette i London efter sommerskiftet fra IFK Göteborg til Brentford.

Lørdag var Vibe endnu engang på pletten for sin nye klub i Englands næstbedste fodboldrække. 62 minutter inde i Brentfords hjemmekamp mod Preston udlignede Lasse Vibe til 1-1.

Det var Lasse Vibes tredje sæsonmål og hans andet mål i denne uge. Tidligere på ugen scorede han også til 1-1 mod Middlesbrough i en kamp, som Brentford tabte.

Til forskel fra den kamp endte lørdagen noget mere lykkeligt for Vibe og holdkammeraterne. Kort efter danskerens udligning scorede Brentford også til 2-1, hvilket blev kampens resultat.

Sejren var ganske tiltrængt for ambitiøse Brentford, der har fået en tung start på sæsonen. Lørdagens sejr var den blot anden efter sommerpausen, og holdet ligger nummer 17 i The Championship, som klubben satser på at rykke op fra.

Også Lasse Vigen Christensen var lørdag i aktion i samme række. Han blev skiftet ind efter 57 minutter i Fulhams 2-3-nederlag til Sheffield Wednesday.