Laudrup efter 4-0: Vi gjorde det svært for os selv

19/10/2013 22:49

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Swansea vandt lørdag en sikker 4-0-sejr over Sunderland, men sandheden er også, at waliserne havde svært ved at komme i gang.

Først efter en lille times spil bragte Michael Laudrups mandskab sig foran med 1-0 mod Premier Leagues bundprop. Inden da havde Swansea leveret en præstation, der slet ikke var god nok.

- Det var en dejlig sejr, for det var en svær kamp, siger Laudrup til Swanseas hjemmeside.

- Vi havde det meget svært i første halvleg, men hvis jeg skal være ærlig, så gjorde vi det heller ikke nemt for os selv.

- Der var ikke nok bevægelse, og vi spillede ikke hurtigt nok. Vi flyttede ikke bolden så hurtigt, som vi kan.

- Som hold præsterede vi ikke så godt i første halvleg, men jeg vidste, at spillerne virkelig gerne ville vinde denne kamp.

- Og nogle gange, når du virkeligt ønsker noget, så kan det blive lidt for anspændt. Det var en af årsagerne til, at første halvleg blev sådan, vurderer danskeren.

Laudrup fik dog ændret på det hele i pausen, og Swansea-spillerne kom ud til de sidste 45 minutter som et helt andet hold.

- Det blev helt anderledes i anden halvleg. Der var meget mere bevægelse, hvilket gjorde det svært for Sunderland at markere vores spillere, siger den danske manager.

Swansea fik med sejren en god start på den kommende uge, der byder på yderligere to hjemmekampe. Først venter Kuban Krasnodar i Europa League, og senere kommer West Ham på besøg i Premier League.

- Hvis vi kan få tre sejre, så vil vi ligge solidt i ligaen og være i en fantastisk position i Europa League med et ben i knockout-fasen, siger Laudrup.

Swansea indtager i øjeblikket en midterplacering i ligaen med 10 point, mens holdet topper gruppespillet i Europa League med seks point for to kampe.

/ritzau/