Laudrup fortsætter succesen i Qatar

Det går godt for Michael Laudrup i Qatar for tiden. For nylig sikrede han sin klub Lekhwiya SC mesterskabet i Qatar, og nu er han tæt på at kvalificere holdet til ottendedelsfinalen i AFC Champions League.

Med en sejr på 3-0 hjemme over Persepolis FC fra Iran snuppede Laudrup og co. førstepladsen i puljen foran netop det iranske hold inden den sidste runde i puljespillet, som afvikles 6. maj.

Lekhwiya har 10 point for fem kampe i puljen, hvilket er et enkelt mere end Persepolis og to mere end Al-Nassr FC fra Saudi-Arabien, så intet er sikkert endnu.

I den sidste runde skal Laudrups tropper op mod Al-Nassr på udebane, og Lekhwiya kan altså nøjes med uafgjort for at sikre sig en af de to pladser, som giver adgang til ottendedelsfinalen.

Modsat den europæiske Champions League følger AFC-udgaven kalenderåret, og eftersom Laudrups kontrakt udløber denne sommer, vides det endnu ikke, om danskeren også står i spidsen for holdet, når turneringen går ind i sin afgørende fase til efteråret.

Laudrup har tidligere sagt, at han ikke vil snakke kontraktforlængelse midt i de vigtige kampe, som klubben er i gang med.

/ritzau/

 

Dagens Gossip