Laudrup: Nu skal vi op på 50 point

Men derfor er der ingen grund til at slappe af, mener klubbens danske manager.

- Den sidste del af denne sæson er at betragte som en slags uddannelse for klubben, for holdet og for de enkelte spillere, siger Michael Laudrup ifølge internet-siden thisissouthwales.co.uk

- Jeg håber virkelig, at der kommer en dag, hvor nogle af mine spillere skal spille for de allerstørste klubber, og når man skal det, så skal man vinde hver eneste gang. Det er den mentalitet, vi skal have frem, siger Michael Laudrup.

- Man kan vinde fem kampe i træk, og så kan man tabe den sjette, og så er det et problem. Og hvis man også taber den syvende, så er der for alvor drama. Man skal blive ved med at vinde, og det er dét, vi skal lære nu, siger den 48-årige dansker, hvis mandskab har tabt de to seneste kampe - ude mod West Bromwich Albion og hjemme mod Arsenal.

- Attituden i de seneste kampe har været god nok, og tidligere i sæsonen viste vi, hvor modne vi er, da vi fik 0-0 ude mod Everton efter at have slået Chelsea i Carling Cup'en. En udekamp mod Everton er ikke nem, og jeg frygtede, at vi ville tabe den kamp. Se bare hvordan det gik Manchester City i weekenden, siger Michael Laudrup med henvisning til lørdagens kamp, hvor Everton vandt 2-0 over de regerende engelske mestre.

Swansea City har i skrivende stund 40 point.

- Jeg er sikker på, at vi fortsat vil vinde kampe, og at vi mere eller mindre når op på 50 point, og det vil være passende i betragtning af den sæson, vi har haft, siger Michael Laudrup. 

 

Dagens Gossip