Laudrup om sejr på Old Trafford: Det er fantastisk

Michael Laudrup er ikke overraskende meget glad for, at hans Swansea-hold søndag leverede en stor overraskelse i FA Cuppen.

Den danske managers hold vandt for første gang nogensinde på Old Trafford over Manchester United, og efter sejren på 2-1 er Swansea videre til fjerde runde.

- Vi har skrevet historie i de seneste 18 måneder. Det var stort at vinde her, siger Michael Laudrup i et interview på tv-kanalen 6'eren.

- Det er fantastisk også at vinde på Old Trafford, ligesom det også var stort at vinde over Chelsea på Stamford Bridge og over Arsenal på Emirates Stadium, siger danskeren.

I sidste sæson vandt Swansea ude over Arsenal i Premier League, og i Capital One Cuppen besejrede Laudrups hold Chelsea på udebane i semifinalen.

I fjerde runde skal Swansea spille mod enten Watford eller Bristol City, men det tænker Michael Laudrup endnu ikke på.

- Først og fremmest vil vi nyde, at vi kunne vinde her mod alle odds. Ingen forventede, at vi kunne vinde, men det gjorde vi. Nu er vi i næste runde, hvor vi møder et mindre hold, men det kan være endnu mere svært, siger han.

Allerede på lørdag skal Swansea igen spille på Old Trafford, når holdet møder Manchester United i Premier League.

- Lad os nu nyde sejren, og så spiller vi her igen om seks dage. Det bliver endnu en hård test for os, siger Michael Laudrup.

/ritzau/

 

Dagens Gossip