Laudrups eks-klub opfordrer træner til kinesisk skifte

Den spanske fodboldklub Getafe, der tidligere har haft Michael Laudrup som træner, opfordrer sin nuværende træner, rumæneren Cosmin Contra, til at acceptere et tilbud fra Kina.

Getafe er så hårdt presset på økonomien, at den har bedt Contra om at tage imod tilbuddet fra Guangzhou, fordi Getafe virkelig godt kan bruge pengene fra kineserne.

- Jeg er den eneste i Getafe, som har et tilbud fra et andet sted. Klubben vil gerne sælge mig til Kina. Klubben har fortalt mig, at et skifte vil hjælpe dem.

- Jeg kender til de økonomiske problemer, og jeg vil gøre dette for klubben, som har det svært, siger Contra ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Contra har været Getafe-træner siden marts i år. Madrid-klubben er for tiden på 13.-pladsen i den bedste spanske række - Primera Division.

Guangzhou sluttede på tredjepladsen i den seneste kinesiske sæson og er dermed kvalificeret til Champions League-kvalifikationen i Asien.

Den kinesiske klub leder efter en ny træner, efter at den svenske toptræner Sven-Göran Eriksson stoppede i klubben i sidste måned.

- Guangzhou har tilbudt mig en kontrakt med en løn, der er fem gange større end den, jeg får i Getafe, siger Contra, som tilføjer, at Getafe som en del af handlen vil have, at rumæneren skal vende tilbage til Getafe om to år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip