Lazio får to mand smidt ud og dummer sig i CL-kapløb

11/05/2015

Lazio mistede søndag aften et vigtigt skridt i bestræbelserne på at snuppe andenpladsen i Serie A, der giver direkte adgang til Champions League-gruppespillet i næste sæson.

Det italienske fodboldhold fik to mand smidt ud og tabte 1-2 til Inters falmede storhold.

For at gøre ondt værre var det den tidligere Lazio-spiller Hernanes, der scorede begge Inters mål, sejrsmålet til 2-1 seks minutter før tid.

Brasilianeren skiftede i januar sidste år til Inter fra hovedstadsklubben.

Lazio kom ellers planmæssigt foran efter otte minutter ved Antonio Candreva, men det begyndte at gå den forkerte vej for hjemmeholdet, da Mauricio modtog et direkte rødt kort midt i første halvleg.

Umiddelbart efter udlignede Hernanes til 1-1.

Efter en times spil blev Lazio reduceret til ni spillere, da målmand Federico Marchetti fik et direkte rødt kort for et begå straffespark mod Inters Mauro Icardi.

Lazios indskiftede målmand, Etrit Berisha, reddede dog forsøget fra 11 meter fra samme Icardi.

Det så længe ud til, at Lazio kunne redde et point, men så scorede Hernanes altså kort før tid mod sin gamle klub.

Roma sidder på andenpladsen i Serie A med 64 point for 35 kampe, mens Lazio med 63 point besætter tredjepladsen, der giver adgang til kvalifikationskampe om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Lazio trues dog også af Napoli, der har 60 point efter søndagens skuffende 2-2-kamp ude mod Parma.

Juventus topper Serie A med 80 point og har allerede sikret sig mesterskabet. Der resterer tre runder.