Leon Andreasen scorer for topholdet Hannover

Den danske landsholdspiller Leon Andreasen scorede sit første sæsonmål i Bundesligaen, da han søndag aften var med til at sikre Hannover 96 en 2-0-hjemmesejr over Hamburger SV.

Midtbanespilleren viste efter 13 minutter sin styrke i hovedspillet og headede værterne i front 1-0. Senere i første halvleg fik Andreasen et gult kort, men han kunne glæde sig over, at Hannover gik til pause foran 2-0.

Flere mål kom der ikke i opgøret, og resultatet betyder, at Hannover blander sig i topstriden. Andreasens klub er en af blot tre, som har syv point efter de første tre spillerunder.

Bayer Leverkusen fører takket være den bedste målscore. Mesterholdet Bayern München er toer, mens Hannover indtager tredjepladsen.

HSV, som med nød og næppe undgik nedrykning i sidste sæson, ligner et hold, som igen skal kæmpe for at blive i Bundesligaen. HSV har kun ét point, er placeret på sidstepladsen, og holdet har endnu ikke scoret et mål i sæsonen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip