Lette boldtab ærgrer Wieghorst: Vi har meget at lære

AGF fik lørdag en skrivebordssejr over Hobro, men på banen er holdet nu uden sejr i syv kampe på stribe. Søndag aften tabte aarhusianerne således 0-2 på udebane mod FC Nordsjælland.

To mål inden for fem minutter i første halvleg afgjorde kampen til Farum-klubbens fordel.

- Kigger man på de første 20-25 minutter, var vi klart næstbedst. Vi smed bolden alt for let væk, hvilket gav dem nogle store chancer, og vi formåede ikke at håndtere deres høje pres, siger træner Morten Wieghorst.

AGF fik en forrygende start på sæsonen med syv point i de første tre kampe, men siden er det altså ikke blevet til sejr. Det vidner ifølge Wieghorst om, at AGF ikke er færdigudviklet som hold.

- Vi er oprykkere. Det kan godt være, der er nogle, der synes, at AGF skal være et tophold, men der er vi jo langt fra endnu. Vi har meget at lære, og det viste kampen her også.

Midtbanespilleren Daniel A. Pedersen var på linje med sin træner omkring kampen mod FC Nordsjælland.

- Vi kunne ikke holde fast i bolden, og vi kunne ikke få sat vores spil. Samtidig spillede de lige igennem os, så det var bare enormt ringe, siger Pedersen.

- Jeg synes ikke, vi går og er nervøse i hverdagen. Vi havde forberedt os rigtig godt til denne kamp, men jeg ved virkelig ikke, hvad der gik galt. Jeg vil ikke sige, at vi var bange for at spille, men vi fik slet ikke sat spillet.

- Derudover smed vi bolden væk på farlige steder, ligesom vi ikke løb nok. Og så kom vi bagud igen. Det skal vi simpelthen holde op med, for det er for hårdt hele tiden at jagte, siger midtbanespilleren.

Efter at have fået de tre skrivebordspoint mod Hobro er AGF noteret for 13 point for ti kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip