Lindegaard: Lovende start med van Gaal

Manchester United har ifølge målmand Anders Lindegaard fået en lovende start med Louis van Gaal som manager.

Lindegaard, der kom på banen i pausen af torsdagens 7-0-sejr over Los Angeles Galaxy, mener, at alle mand fik vist sig godt frem i holdets første kamp på den igangværende USA-turné.

- Det var en god præstation af gutterne.

- Vi gjorde det meget godt i den første kamp med et nyt system - både med og uden bold, siger Lindegaard til Uniteds hjemmeside.

- Manageren havde fortalt os, at vi bare skulle gå ud og vise os selv frem, og det synes jeg, at de fleste gjorde. Jeg tror, at han var tilfreds med holdets præstation, fortæller danskeren, der i sidste sæson stod i skyggen af spanske David De Gea.

Målmandshierarkiet er der sandsynligvis ikke ændret på, da spanieren vogtede målet i første halvleg mod Galaxy.

Louis van Gaal, der efter VM er stoppet som hollandsk landstræner for at tage over i United, gav debut til flere nyindkøb i torsdagens storsejr.

Venstrebacken Luke Shaw, der er hentet i Southampton, og midtbanespilleren Ander Herrera, som er kommet til fra Athletic Bilbao, fik deres første kamp i den røde trøje. Det samme gjorde talentet Reece James.

- Det er altid specielt at få sin debut for en klub som denne. Det er en oplevelse, som man tager med sig resten af livet.

- Jeg synes, at de alle sammen gjorde det godt. Ander fik 90 minutter og blev kåret til kampens spiller, og det siger lidt om hans kvaliteter, siger Anders Lindegaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip