Lindsay Lohan forsøger nyt comeback

Hun kom for at offentliggøre en nyhed. Det er nemlig lykkedes skuespillerinden at kapre en af hovedrollerne i en psykologisk thriller med titlen »Inconceivable«.

Det var første gang, Lohan gæstede Robert Redfords højt ansete festival, der er stedet for præsentation de uafhængige produktioner.
Med Lohans visit mandag ser det ud, som om »Mean Girls«-stjernen vil forsøge at gøre comeback i en small film med mere vægt på kunstneriske værdier end på publikumstække.

Lohan var ledsaget af produceren Randall Emmett, som er en mand med et godt ry.
De celebre gæster fra Hollywood fortalte, at Lohan foreløbig er den eneste skuespillerinde,som er knyttet til pojektet- Lohan røbede dog, at hun har store forhåbninger om at få Jessica Lange som medspiller.

Indpilningen af »Inconceivable« starter efter planen i marts, når Lohan er færdig med sin dokumentarserie for Oprah Winfreys kabelnetværk OWN. De i alt seks afsnit skal skildre den skandaleramte skuespillerindes kamp for at genoprette den karriere, der engang var en af Hollywoods mest lovende.

Den 27-årige skuespillerindes seneste fim »The Canyons« floppede i biograferne og indbragte forleden Lohan en nominering som dårligste skuespillerinde ved Razzie Awards, der er modstykket til Oscar-uddelingen.

 

Dagens Gossip