Line Vedel kæmpede med varmen og faldt tilbage

admin

|

30/06/2014

Dagens topnyheder

Mandag formiddag blev kvindernes verdensrangliste i golf offentliggjort, og det var positiv læsning for Line Vedel, der nu er nummer 92, hvilket er den højeste placering i karrieren.

Line Vedel har tidligere været nummer 97, men før sidste uges LPGA-turnering i USA, Walmart NW Arkansas Championship, var hun nummer 101.

Avancementet til karrierens bedste placering på verdensranglisten kom efter en ny solid præstation på LPGA Touren.

Runder i 68, 68 og 71 slag og en samlet score i seks slag under par gjorde, at Line Vedel sluttede på en delt placering som nummer 19 ved turneringen i Arkansas, der blev vundet af verdensranglistens nummer et, Stacy Lewis fra USA.

Line Vedel faldt dermed en del tilbage med en afsluttende runde i par. Samlet var hun seks slag efter vinderen.

- Det var en virkelig hård sidste runde, hvor jeg kæmpede helt vildt med varmen og fugtigheden. Jeg slog ikke bolden helt så tæt på, og jeg udnyttede heller ikke de chancer, jeg havde.

- Jeg føler, at mit spil er solidt, så det er bare med at fortsætte de gode takter, siger Line Vedel i en pressemeddelelse.

Efter sæsonens tredje top-20-placering er Line Vedel udover at være nummer 92 i verden nu nummer 42 på pengelisten og nummer 43 på Race to CME Globe.

Det er fra Race to CME Globe, at top-72 kvalificerer sig til sæsonfinalen i Florida.

/ritzau/