Lisbeth Østergaard går på vild kur, før hun skal giftes

Lisbeth Østergaard gør en ekstra indsats for at sikre sig, at figuren er toptunet, når hun bliver smedet sammen med Ralf Christensen, som hun har været kærester med igennem to år.

Ifølge Her & Nu er hun gået på en streng kur forud for brylluppet. Ikke, fordi hun skal tabe sig, men fordi hun vil holde formerne, så kjolen sidder perfekt. 

Tv-værten er i gang med en juicekur, som skal sikre, at designkjolen fra Lasse Spangenbjerg smyger sig helt perfekt. Efter et par dage på flydende kost, er hun klar til at hoppe i det elfenbensfarvede skrud.

- Jeg har lige prøvet kjolen i dag. Jeg skal ikke tabe mig, den passer. Jeg skal bare holde figuren. Der er dog ingen chance for, at jeg taber mig så meget, at jeg ikke kan passe ringen, siger hun.

Det er anden gang, Lisbeth Østergaard skal giftes. Hun siger, at hun ikke er spor nervøs. Det har hun nemlig ikke tid til.

Læs også: Lisbeth Østergaards brutale weekend: Se billederne af hendes gennembankede krop

Hun er midt i bryllupsforberedelserne og er samtidig lige begyndt på sit nye job hos TV3. H

er er hun fra den 22. august vært på et nyt program, der bliver sendt hver dag, med titlen “Krimicentralen”. Hendes medvært er Jeppe Nybroe.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip