Lisbeth Østergårds venner fejrede hende med vildt polterabend

admin

423 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

I stedet for at falde på knæ og trække en æske op fra inderlommen med en ring i friede Ralf Christensen på en noget anderledes måde til tv-værten Lisbeth Østergaard.

På en frisktusset tatovering med ordene "Marry me Lizzy?" (gift dig med mig, Lizzy, red.) friede Ralf Christensen til sit hjertes udkårne sidste sommer, og snart bimler bryllupsklokkerne.

Det er tilsyneladende ved at være lige oppe over, for lørdag holdt Østergaards nærmeste polterabend for den 35-årige tv-vært.

Den vordende brud blev overrasket på scenen som ambassadør for Parkinsonforeningen og blev taget en tur ud på boardversionen af vandski og efterfølgende frokost.

Med på vandet og til bords for at fejre Østergaards sidste dage som ugift var blandt andre radioværten Le Gammeltoft og den tidligere tv-vært Camilla Miehe-Renard, viser flere videoer og billeder på Instagram under hashtagget "Lizzers polter".

Også den professionelle "Vild med dans"-veteran Thomas Evers Poulsen dukkede op og stod i spidsen for aftenens grill.

Det forestående ægteskab bliver i øvrigt Østergaards andet. Fra 2011 til 2013 var hun gift med soldaten Marc Fraenkel. Samme år som skilsmissen stod hun senere frem med Ralf Christensen under armen, og i marts 2015 fik de sønnen Viggo.

Lisbeth Østergaard har de seneste år været ansat som vært på "Go' Morgen Danmark", men har skiftet job til TV3, hvor hun kan ses fra efteråret.

 

Shiit... #polter #mygirls

En video slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

28. Maj 2016 kl. 5:38 PDT

 

 

And the fun has just begun... #lizzerspolter @lisbethoestergaard

En video slået op af camillamr (@camillamr) den

28. Maj 2016 kl. 7:28 PDT

 

 

Hurra.. 

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

28. Maj 2016 kl. 11:09 PDT

 

 

Halløj, for en flotter chef #lizzerspolter @thomaseverspoulsen

Et billede slået op af camillamr (@camillamr) den

28. Maj 2016 kl. 9:50 PDT

 

 

Ja ja kan jo altid snige sig med til et polterabend @lisbethoestergaard hvem skulle ellers stå for grillen #frkø #polterabend #lizzerspolter #grillmester #diskodans #drinks #hygge #hyggermedpigerne #bacherloretteparty

Et billede slået op af Thomas Evers Poulsen (@thomaseverspoulsen) den

28. Maj 2016 kl. 2:45 PDT

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

/ritzau/FOKUS