Liverpool er videre i Liga Cuppen efter 30 straffespark

Et kæmpe drama med 30 forsøg i straffesparkskonkurrencen. Det blev tilskuerne på Anfield vidne til, da Liverpool med hiv, sving og meget andet kom videre fra 3. runde i den lille pokalturnering, Capital One Cuppen.

Til sidst sendte Middlesbroughs Albert Adomah bolden forbi Liverpool-målmanden Simon Mignolets mål, og så kunne hjemmeholdets fans juble efter den spektakulære sejr på 16-15.

Kampen var sluttet 2-2 efter forlænget spilletid, hvor Middlesbrough fra den næstbedste række havde udlignet to minutter inde i overtiden.

Det skete på et straffespark af Patrick Bamford, som til gengæld var den første til at brænde i straffesparkskonkurrencen.

Liverpools Raheem Sterling kunne have sikret hjemmeholdet sejren på klubbens femte spark, men han brændte.

Derefter scorede holdenes spillere på stribe - også målmændene Simon Mignolet og Jamal Blackman - inden det hele altså sluttede med Albert Adomahs afbrænder.

Liverpool, der stillede op uden blandt andre anfører Steven Gerrard, kom planmæssigt foran, da debutanten Jordan Rossiter scorede efter 10 minutter.

I anden halvleg fik Adam Reach imidlertid udlignet, og derfor måtte spillerne ud i forlænget spilletid.

Her scorede Liverpools indskiftede Suso til 2-1 10 minutter før tid, og det lignede afgørelsen.

To minutter inde i overtiden begik Liverpools Kolo Toure straffespark på Middlesbroughs Patrick Bamford, som er lejet i Chelsea.

Han sørgede for udligningen og den efterfølgende så spektakulære afgørelse på straffespark.

Lasse Vigen Christensen spillede hele kampen, da Fulham fik en tiltrængt succesoplevelse.

Fulham vandt 2-1 hjemme over Doncaster og er videre til 4. runde.

London-klubben, der i foråret rykkede ud af Premier League, har fået en forfærdelig start på sæsonen i den næstbedste række med blot et point i otte kampe.

Det førte for nylig til fyringen af den tyske manager Felix Magath.

/ritzau/

 

Dagens Gossip