Liverpool går efter mesterskab trods Suarez-farvel

Når et hold mister sin topscorer, der har banket 31 kasser ind i Premier League, må ambitionerne ofte skrues ned.

Det er dog ikke tilfældet for Liverpool, som trods salget af stjerneangriberen Luis Suarez til FC Barcelona går benhårdt efter det engelske mesterskab.

- Salget af Suarez gør ikke vores ambitioner mindre. Vi ønsker at forbedre os, og det vil vi fortsætte med at gøre, siger Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Sidste sæson blev Liverpool nummer to - to point efter mestrene Manchester City, og den præstation skal forbedres.

- Jeg har en fantastisk gruppe af spillere, som har vundet masser af kampe, uden at Luis har været med.

- Vi arbejder hårdt på at hente de bedste spillere ind på holdet. Vi leder ikke nødvendigvis efter en direkte erstatning for Luis, men kvalitetsspillere, som kan supplere med mål og godt spil.

- Vi vil gøre vores bedste, og vores bedste sidste år var lige ved at give os mesterskabet. Der bliver ekstrem hård konkurrence om det igen. Alle hold vil forstærke sig, så det vil blive præcis det samme som sidste sæson, vurderer Rodgers.

Liverpool har blandt andre hentet to engelske landsholdsspillere fra Southampton, angriberen Rickie Lambert og midtbanespilleren Adam Lallana. Derudover er den blot 20-årige tysker Emre Can hentet i Bayer Leverkusen.

- Det smukke ved vores hold er, at vi har en ung trup, og vi henter unge spillere ind, som er sultne, og vi vil blive endnu bedre end i sidste sæson. Så det bliver en virkelig spændende sæson for os.

- Udviklingen af de unge spillere, jeg allerede har set i den korte periode, vi har været sammen, viser potentialet. Og i år har vi troen på, at vi kan nå endnu længere med den kvalitet, fastslår Rodgers.

- Vi skal give de unge spillere tid. De behøver ikke at være klar, når de er 17-18 år. Men når de bliver 20-21 år, skal de bestemt være klar.

- Medmindre de har et exceptionelt talent som Raheem Sterling, lyder det fra Rodgers med henvisning til den blot 19-årige engelske landsholdsspiller, der fik sit gennembrud i sidste sæson.

Den 17. august indleder Liverpool Premier League-sæsonen hjemme mod Southampton.

/ritzau/

 

Dagens Gossip