Liverpool-målscorere: Fremgang med sur afslutning

Liverpools målscorere Rickie Lambert og Jordan Henderson sporer fremgang hos Liverpool efter onsdagens 2-2-kamp ude mod Ludogorets i Champions League.

Selv om bulgarerne udlignede to minutter før slutfløjt, så kan Liverpool med en sejr på Anfield over FC Basel om to uger avancere til forårets 1/8-finaler.

Jordan Henderson hæfter sig især ved, at de engelske gæster fik kæmpet sig tilbage efter en tidlig bulgarsk scoring.

- Vi vidste på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Det er et meget godt, teknisk hold, vi var oppe imod, men vi viste en stærk karakter.

- Vi så meget farlige ud på kontraangreb, og vi spillede solidt, selv om vi er skuffede over den sene udligning, siger Henderson ifølge Sky Sports.

- Heltemod handler også om at være på bolden. At have selvtilliden til at have bolden, når man er nede med et mål, og det følte jeg, at vi turde. Der er meget positivt, vi kan tage med os, men der er stadig langt vej til dér, hvor vi gerne vil hen, siger målscoreren til 2-1.

Rickie Lambert, der udnyttede et bulgarsk forsvarskoks til at udligne til 1-1 efter otte minutters spil, rejser også hjem fra Ludogorets med blandede følelser.

- Det var min første startplads i Champions League, og det var godt at få scoret. Vi er alle knust over det sene mål, men det hele handlede om præstationen, uanset om vi ville ende med en sejr, uafgjort eller et nederlag, og præstationen var bedre, konstaterer angriberen.

Mens Real Madrid topper gruppe B med 15 point, så har FC Basel seks point på gruppens andenplads, mens Liverpool og Ludogorets har fire point. Der er lagt op til en spændende duel om to uger, når Basel skal på besøg hos Liverpool. Ludogorets gæster Real Madrid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip