Liverpool-manager er klar til at bænke anfører i Madrid

Når Liverpool tirsdag aften løber på banen i Madrid til den prestigefyldte og voldsomt vanskelige Champions League-kamp mod Real Madrid, kan det være uden kaptajn Steven Gerrard mellem de 11 startende.

Ifølge den engelske avis The Guardian er manager Brendan Rodgers nemlig klar til at give den 34-årige veteran et hvil på bænken i håbet om, at han så er helt frisk til storkampen mod Chelsea i Premier League lørdag.

Den kamp bliver nemlig prioriteret højere end mødet med Cristiano Ronaldo og co.

- Vi har talt om det. Newcastle, Real Madrid og Chelsea - tre store kampe. Jeg er nødt til at se på antallet af spillere, jeg har til rådighed og se på, hvor mange kampe jeg vil bruge dem i.

- Vi har hentet nye spillere ind, og vi skal være ansvarlige. Der er ingen tvivl om, at vores prioritet er Premier League først og derefter Champions League. Altid i den rækkefølge, siger Brendan Rodgers ifølge The Guardian.

Avisen mener at vide, at Rodgers i stedet vil starte med sommerindkøb som Lazar Markovic og Adam Lallana, der begge venter på det store gennembrud i Liverpool.

Manageren erkender, at han er havnet i et dilemma, fordi hans mandskab egentlig har brug for point i Madrid i kampen for at gå videre i Champions League. Men Premier League har altid førsteprioritet.

- Hvis vi skal udvikle klubben, skal vi slutte i top-4 i ligaen, men vi vil også meget gerne videre fra gruppespillet i Champions League. Vi ved ikke, hvad de nye spillere er i stand til, hvis vi ikke bruger dem i de store kampe.

- Jeg stoler på, at de spillere kan præstere. Det handler ikke om at være pragmatisk. Det er derfor, man har en stor trup. Vi har brugt mange penge på spillere, der skal kunne præstere, siger Brendan Rodgers.

Liverpool har kun tre point efter de første tre kampe i gruppen og tabte den omvendte kamp mod Real Madrid på Anfield med 0-3.

/ritzau/

 

Dagens Gossip