Liverpool-manager: Vi nyder presset

Den gamle storklub Liverpool er tilbage på andenpladsen i Premier League efter 2-1-sejren over Sunderland hjemme på Anfield onsdag aften.

Dermed er holdet oppe på syv sejre på stribe og er fortsat et godt bud på en engelsk mester.

Det vil i givet fald være Liverpools første titel i 24 år, men presset for at gøre en ende på den lange ventetid vil ikke stige spillerne til hovedet, forsikrer manager Brendan Rodgers.

- Vi har haft en pragtfuld sæson. Det er stadig et stykke vej, men budskabet er, at vi skal fortsætte med at tro på det, siger Rodgers ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Der har været lange perioder, hvor vi har været vældig gode. Som sæsonen skrider frem, vil vi imødegå forventningspresset og nyde det, siger han.

Liverpool lignede et hold, der var på vej mod en sikker sejr, da Daniel Sturridge bragte holdet på 2-0 mod Sunderland, som ligger under nedrykningsstregen.

Men efter gæsternes reducering var der i perioder optræk til panik i topholdets defensiv, der måtte kæmpe hårdt for at bjærge de tre point onsdag aften.

- Vi er nødt til at bevare roen, men det bliver altid kritisk, når de reducerer til 1-2, og en sejr er så vigtig, forklarer Brendan Rodgers.

Liverpool-manageren har fået travlt med at forklare omverdenen, at man altså ikke kan regne med, at sæsonens mest scorende Premier League-hold laver en målfest i hver kamp.

- Der er en forventning om, at vi laver tre-fire-fem mål i hver kamp, men vi vidste, at vi måtte være tålmodige.

- Syv sejre i træk i Premier League er meget flot af spillerne. Vi skal fortsætte med at køre sejrene hjem nu, lyder opfordringen fra Brendan Rodgers.

Liverpool er et point efter førende Chelsea i Premier League og møder i den kommende weekend Christian Eriksens Tottenham i endnu hjemmekamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip