Liverpool-manager: Vi viste stor karakter

Liverpool var bagud både 0-1 og 1-2 til Fulham, men på en fremragende afslutning vandt holdet 3-2 på Steven Gerrards straffesparksscoring i overtiden.

Dermed kunne manager Brendan Rodgers se sit hold komme nærmere topholdet Chelsea, der bare har fire point mere.

- Det endte med at blive et godt resultat for os, fordi holdet viste så stor karakter ved at komme tilbage efter at have været bagud to gange. Det var en fantastisk sejr for os.

- 1-1-målet gav os et godt rygstød til anden halvleg, og vi skabte mange chancer. Vi ramte også stolpen. Det var en god præstation af os, siger Rodgers til BBC Sport.

Godt hjulpet af store fejl i Liverpools forsvar var Fulham tæt på at tage point fra Liverpool. Det var bare tre dage efter, at holdet fik 2-2 på Old Trafford mod Manchester United.

- Stor kredit til René (Meulensteen, red) og hans hold. De lignede ikke et bundhold og gjorde det svært for os, lyder det fra Rodgers.

Han kunne se den spillende Liverpool-legende Steven Gerrard levere en fremragende indsats. Således var det også Gerrard, der sendte Daniel Sturridge af sted i dybden ved holdets første mål. Straffesparket blev siden sat ind med den største sikkerhed.

- Gerrard er uforlignelig i sådanne situationer, roser Rodgers.

Mens Liverpool ligger nummer fire i Premier League, er Fulham fortsat sidst.

/ritzau/

 

Dagens Gossip