Livstruende overvægtig gravhund har tabt 23 kilo

Den lille gravhund med de store øjne boede tidligere hos et ældre ægtepar, der overfodrede ham og ikke længere havde kræfter til at gå ture med ham.

- De aldrende ejere med dårligt helbred elskede ham simpelthen med mad. De kunne bare ikke sige nej til de store, brune øjne, siger Nora Vanatta, en dyrlæge fra Oregon, der har adopteret hunden.

Læs også: Aflivningstruet pitbull redder lille drengs liv

Hun gjorde til sin mission at give Obie livet tilbage. Hun oprettede en Facebook-side for hunden, hvor interesserede har kunnet følge dens kamp mod kiloene. siden har i dag mere end 119.000 følgere.

Nora Vanatta måtte konstruere et særlig bælte til at holde Obies svulmende mave på plads - ellers kunne han ikke gå.

Læs også: 163 gram: Yorkshire terrier-hvalp kan være verdens mindste

Træningen startede i det små på et løbe bånd, hvor han blev lokket med godbidder til at gå lidt. Efterhånden kunne han komme med husets andre hunde ud at gå ture, og i dag har han tabt 23 kilo og ligner igen en helt almindelig gravhund efter at have fået opereret en del af al den løse hud væk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg håber, at han kan være en inspiration to enhver person eller dyr, der skal tabe sig. Det er så vigtigt at give hvalpe og børn en sund livsstil og sunde madvalg så tidligt som muligt, siger Nora Vanatta.

Se video og billeder af Obies rejse herunder.

 

Dagens Gossip