Løchte tager kæmpehop på verdensranglisten

17/11/2014

Tennisspilleren Frederik Løchte Nielsens flotte præstationer i sidste uges challenger-turnering i USA kan aflæses på den nye verdensrangliste, der er blevet offentliggjort mandag.

Danmarks bedste herrespiller tager nemlig et gevaldigt hop på 136 pladser, så Løchte nu er rangeret som nummer 335 i verden.

Fremgangen er belønning for det gode spil i turneringen i Champaign, hvor han nåede helt frem til finalen efter at have slået flere spillere med en markant højere rangering.

I semifinalen vandt danskeren over den andenseedede tuneser Malek Jaziri, der rangerer som nummer 79 i verden.

Slutkampen mod verdens nummer 51, franskmanden Adrian Mannarino, blev tabt klart med 2-6, 2-6, men turneringen var alligevel en stor succes for danskeren, der mest er kendt for sine resultater i herredouble.

Toppen af verdensranglisten er uforandret, efter at verdenseliten i sidste uge spillede sæsonfinale i London.

Vinderen af den turnering, Novak Djokovic, fører listen an foran Roger Federer og Rafael Nadal.