Løfter jern to timer om dagen: Mød verdens stærkeste drenge på syv og ni år

Når man kigger på de to rumænske brødre Claudiu og Giuliano Stroe kan man ikke lade være med at tænke, at der er noget galt.

De er kun syv og ni år og alligevel har de kroppe som voksne, veltrænede atleter - takket værd adskillige timer i træningslokalet. Det skriver den engelske avis Daily Mail

LÆS OGSÅ: Højgravid vægtløfter skaber vild debat: 'Jeg vil være lækker'

Claudiu på syv år og Giuliano på ni år kan sætte mange voksne mænd til vægs med deres fysiske formåen. Sidstnævnte har overgået to verdensrekorder for 90 graders lodrette armbøjninger og for at holde en pæl horisontalt med sin krop - ligesom et menneskeligt flag.

Den mindste bror, Claudiu, er gået i sin brors fodspor og kan allerede lave håndstand på en bar og er tæt på at kunne leve op til sin storebrors flagstangstrick. 

Ifølge Daily Mail drømmer drengene om at blive professionelle bodybuildere.

LÆS OGSÅ: Se den skønne reaktion: Otteårig pige ser sin egen fødsel for første gang

På daglig basis løfter brødrene vægtstænger, samtidig med de træner biceps og opbygger store brystmuskler - under ledelse af deres far, som har høje forventninger til sine drenge.  

Faren, Lulian Stroe, kæmper for, at drengene skal få international berømmelse under navnet "Hercules bodybuilding family".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Familien Stroe, der normalt bor i Rumænien, har netop været i Italien for at slå deres navn fast men uden succes. Farens plan er nu at tage til England og forsøge sig der, når han har samlet nok penge sammen til et engelsk eventyr. 

Se en  to år gammel YouTube-video med drengene:

Se billede af drengene i fuld størrelse:

 

Dagens Gossip