Løkke tavs om sine bonuspoint for GGGI

Da Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, i oktober beklagede sine dyre rejser for danske bistandsmidler hos klimaorganisationen GGGI, så kaldte han det "nærliggende", at organisationen også gik hans egne bonuspoint for flyrejserne efter i sømmene.

Det skulle ske på et bestyrelsesmøde i starten af december, men tirsdag ønsker Lars Løkke Rasmussen ikke at svare på, om han nu leverer bonuspointene tilbage til GGGI.

- Jeg synes, at jeg har rejst rigeligt, men det er nærliggende, at vi på det næste bestyrelsesmøde i GGGI (den 4.-5. december, red.) ser nærmere på, hvordan vi bruger bonuspointene, sagde Lars Løkke Rasmussen på sit fire timer lange pressemøde i oktober.

- Jeg har ikke brugt mine bonuspoint, og jeg har ikke forholdt mig til bonuspoint. Jeg har flere point på de kort end dem, jeg har indhentet i regi af formand i GGGI, lød det fra Venstres formand.

Spørgsmål: Lars Løkke Rasmussen, du sagde på pressemødet, at du ville se på dine bonuspoint på bestyrelsesmødet. Gjorde du det?

- Jeg har ikke yderligere kommentarer lige nu.

Spørgsmål: Men giver du bonuspointene fra dig?

- Jeg kan sagtens svare på de spørgsmål, men det bliver ikke lige nu.

Spørgsmål: Hvornår vil du så svare?

- Der er vedtaget en politik på det spørgsmål, lyder det fra Venstres formand, der ikke uddyber, hvad denne politik går ud på.

Lars Løkke Rasmussen har i sit første år som formand for GGGI (Global Green Growth Institute, red.) fløjet for 770.000 kroner på 15 rejser - et beløb, der nåede de højder, fordi Løkke benyttede sig af GGGI's lukrative rejseregler, der tillod befordring på første klasse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip